Hozier

UNREAL UNEARTH TOUR 2023

Musik/ShowMusik/Show
Hozier

Finbesök från Irland när Hozier kommer för att förvandla Avicii Arena till en blueskyrka den 26 november.

Kuriosa

Det finns genombrott och så finns det Hoziers genombrott med debutsingeln ’Take Me To Church’ från 2013. Den gospelfärgade samtidsbluesen framfördes nämligen med en sådan urkraft och hängivelse att den irländska sångaren och låtskrivaren slungades rakt upp till toppen av listorna. Idag, tio år senare, har han ännu inte landat. I väntan på det kommande albumet ’Unreal Earth’ som släpps senare i år har Hozier nu delat EP:n ’Eat Your Young’ och av allt att döma har vi ett nytt mästerverk att vänta av den sanningssägande irländaren.

Upplev konserten med guldkant ✨

LOGER - upplev konserten i en Loge
Höj upplevelsen redan när ni kommer till arenan genom fast track in via premiumentrén där våra värdar tar emot och visar er till logen. Där serveras välkomstdrink och därefter en god middag med öl/vin/alkoholfritt. Konserten ses sen från riktigt bra sittplatser i logen. Logen säljs antingen som en egen exklusiv yta eller som separata platser/del i loge. Den är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timma efter konserten.
KÖP NU

AMERICAN EXPRESS LOUNGE - upplev konserten i en loungesoffa eller barstolsenhet
Välkomna in via Premiumentrén där våra värdar tar emot er och hjälper er till loungen. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Evenemanget ses sen från er loungesoffa eller barstolsenhet. Varje enhet går att köpas för 2 eller 4 personer. American Express Lounge är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter konserten. 
KÖP NU

Datum & tider

 • Söndag
  26 november 2023

  • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

 • Ordinarie

  495-650 SEK

  + serviceavgiftKöp biljetter
 • Premium Experience

  Loger

  Upplev konserten i en egen Loge Köp biljetter
 • Premium Experience

  American Express Lounge

  Upplev konserten i en loungesoffa eller barstolsenhetKöp biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen