Partners

Engagerad enabling partner

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sen 1828 och har i dag runt 1300 medarbetare på 20 orter i Sverige. De ger människor möjlighet att leva sina liv fullt ut och skapar trygga förutsättningar för företag att växa. Genom service som avlastar hjälper de till både när olyckan är framme men även i förebyggande syfte för att minimera risker och undvika skador.

Trygg-Hansa ingår i en av Nordens största skadeförsäkringsbolag; Codan Forsikring och sen 2007 i internationella RSA – en av världens sex ledande försäkringskoncerner.

Till Trygg-Hansa
Trygghansa logo

Engagerad enabling partner

Bauhaus

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har över 270 varuhus i 19 länder (Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungern, Island, Norge, Holland, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Sverige, Schweiz och Turkiet, Luxemburg, Slovakien).

BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 21 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960.

Till Bauhaus
Bauhaus logo

Arenapartners

partners-logo-amex
partners-logo-norrlands
partners-logo-jobzone
partners-logo-axs
partners-logo-cocacola
partners-logo-konsumentforeningen
partners-logo-inspira
partners-logo-fazer
partners-logo-mixmegapol
partners-logo-sj
partners-logo-oldelpaso
partners-logo-neh
partners-logo-olw
partners-logo-jagermeister
partners-logo-expressen
partners-logo-avarn
partners-logo-booenergi
Lofbergs_Lockup_Sekundar_A_RGB_Coated
partners-logo-weandwine
menigo_red+white+grey_tagline_swe