Upplev Stockholm från ovan

SkyView är attraktionen som tar dig upp längs utsidan av Avicii Arena via två specialdesignade glasgondoler. Här får du en panoramautsikt över hela Stockholm på 85 meters höjd. Kapacitet per gondol är 12 personer.

Scan and learn

Lär dig mer om Stockholm med SkyViews ljud- och textguide ”Scan and learn”! Scanna QR-koden inuti gondolen och följ med på en guidad tur i dina hörlurar. Guiden finns tillgänglig på svenska, engelska, tyska, franska och spanska.

Köp biljetter

Barn mellan 0-4 år: 0 kr
Barn mellan 5-12 år:
 140 kr
Vuxna: 180 kr
Pensionär (+65 år): 140 kr

Endast kortbetalning på plats. Självklart kan du köpa biljetter online i förväg. Biljettköp fungerar i alla webbläsare förutom Internet Explorer och Microsoft Edge. Du behöver ha öppnat ditt betalkort för internetköp. Kika i din skräppost om du inte hittar din biljett i mailen.

Öppettider

Avvikande öppettider
SkyView är stängt mellan 16-18 juli

12/7 t.o.m 25/8
Öppet 10:00-19:00

26/8 och framåt
Öppet 10:00-16:00
Stängt på söndagar

Presentkort

Nämn en bättre present… Vi väntar!

Hitta hit

SkyView ligger vid Avicii Arena, Arenatorget 2, 121 77 Johanneshov.

Boka flera eller mera?

Ta med kollegorna eller släkten på en höjdarupplevelse! Eller drömmer ni om att gifta er med Stockholm under fötterna? Vi hjälper till att arrangera en unik upplevelse för privatpersoner och företag. Kreativiteten och säkerheten är det enda som sätter gränserna!

Upptäck Stockholm med Go City

Med Go Citys All Inclusive-entrépass kan du gå tillbaka i tiden på Vasamuseet, utforska det imponerande Kungliga slottet, välja bland olika båtutflykter runt Stockholms många öar och mycket annat! Välj mellan 1-5 dagars pass och spara upp till 50% på toppattraktioner!