Lars Winnerbäck

Neutronstjärnan

Musik/ShowMusik/Show
Lars Winnerbäck

I över 20 år har Lars Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och nu är det äntligen dags igen. Winnerbäcks fjortonde album Neutronstjärnan släpps i höst och är resultatet av ett samarbete med Joakim Berg och Martin Sköld från Kent. En dryg månad senare är det premiär för en omfattande arenaturné med ett stopp på Avicii Arena den 2 december. 

På scen under turnén:
Jerker Odelholm – Bas Jonna Löfgren – Trummor Staffan Johansson – Gitarr Carl Ekerstam – Gitarr Sandra Widman – Sång, gitarr Mikaela Hansson – Keyboard

Sätt guldkant på konsertkvällen

LOGER - upplev konserten från exklusiv loge med servering och bar
Höj upplevelsen redan när ni kommer till arenan genom fast track in via premiumentrén där våra värdar tar emot och visar er till logen. Ni serveras välkomstdrink och därefter en tvårättersmiddag med öl/vin/alkoholfritt till. Konserten ses sen från sittplatser i anslutning till logen där ni har smidig tillgång till mat- och dryckesbeställningar under hela konserten.
Logen säljs antingen som en egen exklusiv yta eller som separata platser/del i loge. Den är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timma efter konserten.
KÖP NU 

AMERICAN EXPRESS LOUNGE (SLUTSÅLT) - upplev konserten i en loungesoffa eller barstolsenhet! 
Välkomna in via premiumentrén där våra värdar tar emot er och hjälper er till loungen. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Evenemanget ses sen från er loungesoffa eller barstolsenhet. Varje enhet går att köpas för 2 eller 4 personer. American Express Lounge är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter konserten. 

Datum & tider

 • Lördag
  2 december 2023

  • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

 • Ordinarie

  495-795 SEK

  + serviceavgiftKöp biljetter
 • Premium Experience

  Loger

  Upplev konserten från exklusiv loge med servering och barKöp biljetter
 • Premium Experience

  American Express Lounge 

  SLUTSÅLT

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen