Tomten och Bocken rider igen

Årets charmigaste julshow

Musik/ShowMusik/Show
Tomten och Bocken rider igen

En halvgalen komiker och en charmig skönsångare. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här! Tomten och Bocken – rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

Upplev showen med guldkant 

PREMIUM UPGRADE - Uppgradera din redan köpta biljett och få access till Premium Lounge
Börja och avsluta kvällen storstilat i vår fina premiumyta med välkomstdrink, en drinkbiljett och möjlighet till mat- och dryckesbeställning. Genom att uppgradera biljetten får du fast track in till arenan via premiumentrén och den bästa uppladdningen inför föreställningen som sen ses från era ordinarie platser. Du har tillgång till loungen två timmar innan och en timma efter evenemanget. > UPPGRADERA NU

LOGER - Upplev showen i en exklusiv Loge! > FULLBOKAT
Höj upplevelsen redan när ni kommer till arenan genom fast track in via premiumentrén där våra värdar tar emot och visar er till er egna loge. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Showen ser ni sen direkt från sittplatserna i Logen. Logen är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter showen. 

AMERICAN EXPRESS LOUNGE - Upplev showen i en loungesoffa eller barstolsenhet! > FULLBOKAT
Välkomna in via Premiumentrén där våra värdar tar emot er och hjälper er till loungen. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Showen ses sen från er loungesoffa eller barstolsenhet. American Express Lounge är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter showen.

Frågor? Vi hörs via vip@stockholmlive.com 

Datum & tider

 • Torsdag
  7 december 2023

  • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

 • Ordinarie

  595-1095 SEK

  + serviceavgiftKöp biljetter
 • Uppgradera din biljett

  Premium Access

  Börja och avsluta kvällen i vår fina premiumyta med fast track, välkomstdrink, en drinkbiljett och möjlighet till mat- och dryckesbeställning.Köp biljetter
 • Premium

  Loger

  Fullbokat - kontakta vip@stockholmlive.com vid frågor
 • Premium

  American Express Lounge

  Fullbokat - kontakta vip@stockholmlive.com vid frågor

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen