Together For A Better Day

Årets viktigaste konsert

Musik/ShowMusik/Show
Together For A Better Day

Gör dig redo för en musikalisk upplevelse för ungas psykiska hälsa

Tim Bergling Foundation presenterar återigen ”Together For A Better Day”, en musikalisk manifestation för att bryta stigmat kring psykisk ohälsa och självmord bland unga, men även förmedla hopp och framtidstro. Det kommer  bli en oförglömlig kväll tillsammans med både svenska och internationella artister.

Den konsert som genomfördes 2021 blev en stor succé och den 6 december är det åter dags för en ny minnesvärd konsert. Nytt för i år är att Tim Bergling Foundation vill fylla Avicii Arena med ännu fler unga och därför erbjuder vi biljetter till specialpris för 195 kr för personer under 25 år.

Medverkar vid årets konsert gör en varierad uppställning av artister som täcker allt ifrån pop till hiphop, Avicii-tolkningar till symfoninummer.

Artisterna är Yung LeanCherrieMolly Sandén, Jireel, ADAAMThomas StenströmDaniela RathanaCleo, Yaeger, Hurula, Teddy Swims, NOTD, brittiska stjärnskottet Griff samt amerikanske bluegrasstjärnan Dan Tyminski (sångare i superhiten ”Hey Brother”).

Kvällen leds av rapartisten och skådespelaren Jelassi och skådespelaren Ayan Ahmed och artisterna ackompanjeras av storband och en symfoniorkester.

I en tid när hälften av alla 15-åringar uppger att de mår psykiskt dåligt och när självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga behövs en nationell samling och framtidstro. Välkomna till denna musikaliska manifestation för ungas psykiska hälsa!

Om Tim Bergling Foundation och For A Better Day
Grundades till minne av Tim "Avicii" Bergling som tog sitt liv 20 april 2018. Stiftelsen arbetar med att främja barn och ungas psykiska hälsa samt med att bryta stigmat kring psykisk ohälsa och självmord. I december 2020 startade stiftelsen projektet For A Better Day, uppkallat efter en Avicii-låt. Initiativet handlar om att samla in ungas idéer, tankar, erfarenheter och konkreta förslag på vad de behöver för en bättre morgondag. Resultatet av insamlingen lämnas varje år över till statsministern. Svaren ligger också till grund för stiftelsens arbete för ungas psykiska hälsa. I och med att Ericsson Globe 2021 bytte namn till Avicii Arena blev byggnaden också en plattform och megafon för arbetet med ungas psykiska hälsa.

Datum & tider

  • Onsdag
    6 december 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen