Disney On Ice

Presenterar Mickey and Friends

Musik/ShowMusik/Show
Disney On Ice

Fira med Musse och hans vänner medan du återupplever äventyren i dina favorit Disneysagor. Välkomna när Disney On Ice presenterar Mickey and Friends!

Se Mirabel och stjärnorna i Encanto för första gången live på is när de lär sig att alla har en speciell gåva. Segla med Vaiana och Maui för att rädda ön Motunui, få tillbaka sommaren med Anna, Elsa och Olof, och sjung och dansa när Disneyprinsessorna förverkligar sina drömmar. Inspireras av den sanna vänskapen mellan gänget från Toy Story och Dory och Nemo. Magin med Disneys 100-årsjubileum är närmare än någonsin när Disney On Ice tar med firandet till dig!

Alla talar svenska.

Biljetter släpps den 29 september kl 09.00


Uppgradera biljetterna och få Premium Access ✨

Slipp köer och höj upplevelsen i vår Premium Lounge! Här finns möjlighet till mat- och dryckesbeställningar, tacobuffé och svängrum för barn med spring i benen. Genom att uppgradera era redan köpta biljetter får ni fast track in till arenan via premiumentrén, popcorn och varsin läsk. Ni har tillgång till loungen en timme innan och under föreställningen. 
>UPPGRADERA HÄR

Datum & tider

  • Söndag
    7 januari 2024

    • 10:30

    • 14:30

    • 18:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen
Alla evenemang