BILLIE EILISH
Datum
23 april - 24 april 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Luger

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Billie Eilish kommer till Avicii Arena den 23 & 24 april 2025!

Efter nyheten om att det mycket efterlängtade studioalbumet Hit Me Hard and Soft släpps den 17 maj har Billie Eilish meddelat att hon kommer att åka ut på en världsturné. I Sverige blir det två nedslag – 23 & 24 april 2025 på Avicii Arena!

En del av det totala biljettpriset kommer att doneras till Reverb – en ideell miljöorganisation som syftar till att utbilda och engagera musiker och deras fans för att främja hållbarhet.

Biljettsläpp den 3 maj klockan 11:00
 

Maxa konserten med Premium Experience✨

Vad kan möjligtvis vara bättre än att se Billie Eilish live? Jo, att se Billie Eilish live med Premium Experience! Välj mellan Premiumpaketen nedan för en ultimat kväll🥂

Premiumpaket med mat & dryck✨ 
Med fast track via Premiumentrén, mat, dryck och biljett till några av arenans bästa platser får ni garanterat en maxad kväll! På plats möts ni av våra värdar som visar er till arenans Premium Lounge där en välkomstdrink (välj mellan öl/vin/mousserande/alkoholfritt) och en härlig meny väntar. Den bästa uppladdningen innan ni ser Billie Eilish från fenomenala platser, helt enkelt! Ni har tillgång till Premium Lounge 2 timmar innan och 1 timme efter evenemanget, självklart finns möjlighet att göra ytterligare dryckesbeställningar på plats. 
>23 APRIL
>24 APRIL

Premiumpaket med dryck✨ 
Lyxa till kvällen med fast track via Premiumentrén, två valfria dryckesenheter (välj mellan öl/vin/mousserande/alkoholfritt) och biljett till några av arenans bästa platser! Upplevelsen maxas redan från start när våra värdar visar er till arenans Premium Lounge där ni taggar till inför Billie Eilish på bästa sätt. Ni har tillgång till Premium Lounge 2 timmar innan och 1 timme efter evenemanget, självklart finns möjlighet att göra ytterligare dryckesbeställningar på plats. 
>23 APRIL
>24 APRIL

Datum & tider

  • Onsdag23 april 2025
    19:00
  • Torsdag24 april 2025
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
23 april - 24 april 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Luger

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

Det kommer att finnas kiosker runt om i arenan för lättare snacks och dryck.

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
595 -1340 SEK
+ serviceavgift
23 april 2025
Premiumpaket
Med mat & dryck
23 april 2025
Premiumpaket
Med dryck
24 april 2025
Premiumpaket
Med mat & dryck
24 april 2025
Premiumpaket
Med dryck
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.