Les Misérables
Datum
23 januari - 26 januari 2025

ÅldersgränsIngen åldersgräns men föreställningen rekommenderas inte för barn under 5 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR öppnar upp dörrarna till moderniserade Avicii Arena mellan 23-26 januari 2025!

Peter Jöback imponerade under våren som Jean Valjean på The Sondheim Theatre i London. Mellan den 23-26 januari 2025 tar sig Jöback an den svenska publiken med hela fem föreställningar där han leder en ensemble och orkester på över 65 personer! I rollen som Javert ser vi West End-stjärnan Bradley Jaden. Föreställningarna är en del av en omfattande världsturné och det kommer att bli totalt 15 exklusiva shower i Sverige under 2025, observera att föreställningarna är på engelska.

Observera att du får tillgång till dina biljetter närmare evenemangsdatum.

 

Kuriosa

Victor Hugos klassiska berättelse är en gripande historia om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och förlösning – ett tidlöst vittnesmål om den mänskliga andens överlevnad. Med storslagna och ikoniska sånger, såsom "I Dreamed a Dream", "On My Own", "Bring Him Home", och "One Day More", framträder denna episka och inspirerande historia som en av världens mest älskade musikaler.

Boublil och Schönbergs LES MISÉRABLES är den längst spelade musikalen i världen och har framförts i 53 länder och 439 städer världen över. Världsturnén börjar när musikalen går in i sitt 40:e år i Londons West End.

LES MISÉRABLES THE ARENA MUSICAL SPECTACULAR kommer att utvidgas från den enormt framgångsrika Les Misérables The Staged Concert, som spelade över 200 rekordstora föreställningar på West End. Musikalen kommer att ha en extraordinär ny design speciellt skapad för arenor och den spektakulära produktionen kommer att ha en brittisk ensemble med över 110 skådespelare, musiker och personal.

Föreställningarna arrangeras av Live Nation.

Datum & tider

 • Torsdag23 januari 2025
  19:30
 • Fredag24 januari 2025
  19:30
 • Lördag25 januari 2025
  14:00
  19:30
 • Söndag26 januari 2025
  14:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
23 januari - 26 januari 2025

ÅldersgränsIngen åldersgräns men föreställningen rekommenderas inte för barn under 5 år

Arrangör

Live Nation

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

Det kommer att finnas kiosker runt om i arenan för lättare snacks och dryck.

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid

Dina biljetter

Du får tillgång till dina biljetter närmare evenemangsdatum. 

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
535 -1185 SEK
+ serviceavgift
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.