Thåström
Datum
15 mars 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Luger

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Thåström kommer till Avicii Arena 15 mars 2025!

Det finns ett par av dem. Artister som var självlysande redan från början men som sedan på något sätt lyckats bli än mer relevanta med tiden. Såsom Leonard Cohen. Såsom Nick Cave. Och såsom Thåström. Idag är betraktelserna intimare, arrangemangen öppnare och tempot lägre men Thåströms patenterade ljudbild behåller samma känsla av akut nödvändighet. Med en förhäxande närvaro och en oefterhärmlig förmåga att förmedla varje stavelses ofrånkomlighet tävlar numera han endast med sig själv.

Att se en vibrerande Thåström rastlöst vandra fram och tillbaka på en scen och framföra musik från sina tio, alla oumbärliga, studioalbum är inget annat än en nåd. En högtidsstund i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Och nu har det blivit dags igen. Med start den 30 januari i Fyrishov i Uppsala påbörjar Thåström sin tretton spelningar långa Skandinavienturné. En turné som avslutas den 15 mars på Avicii Arena i Stockholm. 

Biljettsläpp den 16 maj klockan 10:00


Maxa konserten med Premium Experience✨

Premiumpaket med mat & dryck
Med fast track via Premiumentrén, mat, dryck och biljett till några av arenans bästa platser får ni garanterat en maxad kväll! På plats möts ni av våra värdar som visar er till arenans Premium Lounge där en välkomstdrink (välj mellan öl/vin/mousserande/alkoholfritt) och en härlig meny väntar. Den bästa uppladdningen innan ni ser Thåström från fenomenala platser, helt enkelt! Ni har tillgång till Premium Lounge 2 timmar innan och 1 timme efter evenemanget, självklart finns möjlighet att göra ytterligare dryckesbeställningar på plats.
>KÖP NU

Premiumpaket med dryck   
Lyxa till kvällen med fast track via Premiumentrén, två valfria dryckesenheter (välj mellan öl/vin/mousserande/alkoholfritt) och biljett till några av arenans bästa platser! Upplevelsen maxas redan från start när våra värdar visar er till arenans Premium Lounge där ni taggar till inför Thåström på bästa sätt. Ni har tillgång till Premium Lounge 2 timmar innan och 1 timme efter evenemanget, självklart finns möjlighet att göra ytterligare dryckesbeställningar på plats.
>KÖP NU

Datum & tider

  • Lördag15 mars 2025
    20:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
15 mars 2025

Åldersgräns13 år

Arrangör

Luger

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

Det kommer att finnas kiosker runt om i arenan för lättare snacks och dryck.

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
650 -950 SEK
+ serviceavgift
Mat & dryck
Premiumpaket
Dryck
Premiumpaket
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.