Beijer Hockey Games
Datum
6 februari - 9 februari 2025

Arrangör

IIHF

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Hockeyfest med Tre Kronor i Beijer Hockey Games!

Upplev internationell ishockey i toppklass när Tre Kronor bjuder in rivalerna Finland, världsmästarna Tjeckien och VM-tvåan Schweiz till Beijer Hockey Games i Stockholm 6–9 februari 2025.

Se Sveriges bästa stjärnspelare från de europeiska ligorna i det viktiga genrepet inför hemma-VM i maj 2025. Förbundskapten Sam Hallam plockar ut de hetaste namnen från SHL och schweiziska ligan och sätter ihop ett starkt Tre Kronor.

Beijer Hockey Games är så mycket mer än spännande och intensiva hockeylandskamper mellan Europas toppnationer, det är också en publikfest. Den gula inramningen på läktarna, det familjevänliga arrangemanget och de många roliga aktiveringarna i arenan bäddar för en givande och rolig upplevelse för alla besökare.

I februari 2025 är det Stockholm och moderniserade Avicii Arena som står värd för Beijer Hockey Games. Det blir något alldeles extra att få insupa atmosfären under de första hockeymatcherna i arenan. Observera att matchtiderna kan komma att justeras inför biljettsläpp.

Beijer Hockey Games är en del av Euro Hockey Tour, den europeiska landslagshockeyns årliga turneringsserie. Förra säsongen toppade Tre Kronor den sammanlagda tabellen för tredje året i följd. 

Datum & tider

 • Torsdag6 februari 2025
  19:00
 • Lördag8 februari 2025
  12:00
  16:00
 • Söndag9 februari 2025
  12:00
  16:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
6 februari - 9 februari 2025

Arrangör

IIHF

Väskförbud

Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.

Väskförbud

Detta evenemang har totalt väskförbud
Polismyndigheten har infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid större evenemang. 

Läs mer hos Polismyndigheten.

Hålltider

Mer exakta hålltider får vi oftast från arrangören några dagar innan evenemanget. Så fort tiderna bekräftats publiceras de här! Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga.

Hitta hit

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom skönt promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Hitta din bästa resväg
Hitta din entré och sektion

Ät & drick

Det kommer att finnas kiosker runt om i arenan för lättare snacks och dryck.

Det praktiska

Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan.

Många besökare väntas och eftersom säkerhetsnivån är hög kan inpasseringen ta tid. För smidigast entré, kom i god tid

Dina biljetter

Har du valt app-biljetter (Mobile ID-biljetter) så måste du ladda ner Stockholm Live-appen eller uppdatera appen om du har den äldre versionen, för att hämta dina biljetter. Du kan göra detta via App Store eller Google Play. För mer information om appen, klicka här.

Ett tryggt evenemang

Hos oss ska du känna dig trygg och säker under evenemanget. Läs mer om hur vi jobbar för att du ska få en trygg arenaupplevelse.

FAQ

Är något fortfarande oklart listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få i vår FAQ. Och svaren, så klart! 

Live is Life

Visa att du var här. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemanget och dela upplevelsen med oss!

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Kommer snart!
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.