Les Misérables

THE ARENA MUSICAL SPECTACULAR

Musik/ShowMusik/Show
Les Misérables

LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR öppnar upp dörrarna till moderniserade Avicii Arena mellan 23-26 januari 2025!

Peter Jöback imponerar just nu som Jean Valjean på The Sondheim Theatre i London. Mellan den 23-26 januari 2025 tar sig Jöback an den svenska publiken med hela fem föreställningar där han leder en ensemble och orkester på över 65 personer! Föreställningarna är en del av en omfattande världsturné och det kommer att bli totalt 15 exklusiva shower i Sverige under 2025, observera att föreställningarna är på engelska. 

Biljettsläpp onsdag 28 februari klockan 10:00! Observera att du får tillgång till dina biljetter närmare evenemangsdatum. 

Kuriosa

Victor Hugos klassiska berättelse är en gripande historia om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och förlösning – ett tidlöst vittnesmål om den mänskliga andens överlevnad. Med storslagna och ikoniska sånger, såsom "I Dreamed a Dream", "On My Own", "Bring Him Home", och "One Day More", framträder denna episka och inspirerande historia som en av världens mest älskade musikaler.

Boublil och Schönbergs LES MISÉRABLES är den längst spelade musikalen i världen och har framförts i 53 länder och 439 städer världen över. Världsturnén börjar när musikalen går in i sitt 40:e år i Londons West End.

LES MISÉRABLES THE ARENA MUSICAL SPECTACULAR kommer att utvidgas från den enormt framgångsrika Les Misérables The Staged Concert, som spelade över 200 rekordstora föreställningar på West End. Musikalen kommer att ha en extraordinär ny design speciellt skapad för arenor och den spektakulära produktionen kommer att ha en brittisk ensemble med över 110 skådespelare, musiker och personal.

Föreställningarna arrangeras av Live Nation.

Datum & tider

 • Torsdag
  23 januari 2025

  • 19:30

 • Fredag
  24 januari 2025

  • 19:30

 • Lördag
  25 januari 2025

  • 14:00

  • 19:30

 • Söndag
  26 januari 2025

  • 14:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen