Post Malone

TWELVE CARAT TOUR

Musik/showMusik/show
Post Malone

POST MALONE FÖRLÄNGER HYLLADE “TWELVE CARAT TOUR” - KOMMER TILL SVERIGE I VÅR

Idag meddelar den GRAMMY-nominerade och 5x Diamant-certifierade artisten Post Malone att han tar med sin hyllade Twelve Carat Tour till Europa, tillsammans med special guest Rae Sremmurd! Turnén är producerad av Live Nation och kommer att göra 13 stopp runtom i Europa under våren. Post Malone kommer att ta med sig sin spektakulära produktion bestående av otroliga ljuseffekter, pyro och multiplattformsscener till Europa, direkt från turnén i Nordamerika.

Efter jättesuccén på Lollapalooza Stockholm i somras återvänder Post Malone till Sverige för en efterlängtad spelning på Avicii Arena i Stockholm den 25 april!2022 begav sig Post Malone ut på en turné med 38 stopp i USA och Kanada, för att fira hans nyligen släppta, kritikerrosade, fjärde album Twelve Carat Toothache. Med support av Roddy Ricch på utvalda datum, bestod varje kväll av en låtlista fullspäckad med hits som “Reputation”, “I Like You (A Happier Song) och “Cooped Up” från det nya albumet, tillsammans med fanfavoriter som “Rockstar”, “Congratulations” och “Better Now”.

Datum & tider

  • Tisdag
    25 april 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans