Sam Smith

GLORIA THE TOUR

Sam Smith

SAM SMITH TILL AVICII ARENA!

Inför ett utsålt Globen hade Sam Smith 2018 premiär för sin första arenaturné. Nästan exakt fem år senare är det dags för ett kärt återseende. 4 maj spelar Sam Smith på Avicii Arena.

Sam Smith är tillbaka med besked. Då den nya singeln ”Unholy” släpptes krävdes det bara 24 timmar innan den var en av tidernas snabbast växande låtar på Spotify. Därefter har den även toppat de globala listorna hos både Spotify och Apple, samt legat etta på singellistan i bland annat Storbritannien, Australien och Kanada.


Kuriosa

Fyra Grammys, en Oscar, 45 miljarder streams, två Guiness Rekord och massvis med platinaskivor – Sam Smith har gjort allt. Men med sitt fjärde album ”Gloria” bryter hen ändå ny mark. ”Gloria”, som släpps i januari, är något av en personlig revolution för Sam Smith. Det är en bländande, överdådig, sofistikerad och oväntad skiva, där det coola soundet visar var Sams kreativa sida befinner sig just nu. Textmässigt dyker Sam den här gången djupt ner i ämnen som sex, lögner, passion, självförverkligande och imperfektion.

Det är alltså med en rad nya favoriter på låtlistan som Sam Smith kommer till Stockholm för att återupprepa den utsålda succén från 2018. 4 maj intar hen återigen Avicii Arena.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

Datum & tider

  • Torsdag
    4 maj 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Låt Bolt skjutsa dig till arenan 

För smidiga och prisvärda resor till och från evenemanget. Välj din destination och bli upphämtad på bara några minuter. Njut av åkturen! 

Testa nu
Låt Bolt skjutsa dig till arenan