Sam Smith

GLORIA THE TOUR

Musik/showMusik/show
Sam Smith

SAM SMITH TILL AVICII ARENA!

Inför ett utsålt Globen hade Sam Smith 2018 premiär för sin första arenaturné. Nästan exakt fem år senare är det dags för ett kärt återseende. 4 maj spelar Sam Smith på Avicii Arena.

Sam Smith är tillbaka med besked. Då den nya singeln ”Unholy” släpptes krävdes det bara 24 timmar innan den var en av tidernas snabbast växande låtar på Spotify. Därefter har den även toppat de globala listorna hos både Spotify och Apple, samt legat etta på singellistan i bland annat Storbritannien, Australien och Kanada.

Viktig biljettinformation

Observera att endast appbiljetter är giltiga på konserten. Du behöver därför säkerställa att du har dina biljetter i Stockholm Live-appen i god tid. Läs mer om hur du laddar ner och hämtar dina biljetter här, och har du några frågor är det bara att kika in i vår FAQ. Ha också din mobil laddad och biljetten redo när du kommer till entrén.

Datum & tider

  • Torsdag
    4 maj 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige