Kite

Kite on Ice

Musik/ShowMusik/Show
Kite

Kite gör den första konserten på is i Avicii Arena!

Kite är kända för sina spektakulära konserter. Oavsett om de spelar på små rockklubbar i Tranås, eller på stora tyska festivaler, blir publiken hänförd. Nu är det dags för ännu en show som kommer att eka genom pophistorien. Den 1 februari 2025 spelar Kite för första gången på Avicii Arena. Det blir också deras – och arenans – första konsert på is. 

Biljetterna släpps tisdag 26 mars klockan 10.00. Observera att du får tillgång till dina biljetter närmare evenemangsdatum. 


Låt upplevelsen flyga extra högt med vårt Premiumpaket✨

Med Premiumpaketet får du fast track via Premiumentrén, mat, dryck och biljett till några av arenans bästa platser. Upplevelsen maxas redan från start när våra värdar visar er till arenans Premium Lounge där en välkomstdrink (välj mellan öl/vin/mousserande/alkoholfritt) och en härlig meny väntar.

Den bästa uppladdningen innan ni ser Kite från fenomenala platser, helt enkelt! Ni har tillgång till Premium Lounge 2 timmar innan och 1 timme efter evenemanget, självklart finns möjlighet att göra ytterligare dryckesbeställningar på plats.
>KÖP HÄR


Kuriosa

Konserten "Kite on Ice" är ett samarbete mellan Kite, regissören Andreas Nilsson, ljusdesignern Anders Heberling och musikproducenten Jimmy Monell. Gästar gör även flera andra musiker från Kite-sfären samt konståkare, hockeyspelare och ismaskiner. Det kommer inte finnas några ståplatser utan publiken kommer att sitta, precis som att det vore en hockeymatch. Skillnaderna är dock många och störst av dem alla är att i stället för idrott kommer vi att få bevittna när Nicklas Stenemo och Christian Hutchinson Berg fyller arenan med sin filmiska, storslagna popmusik och sin visuella fulländning. Innan spelningen kommer bandet även att dela med sig av ny musik.

Datum & tider

  • Lördag
    1 februari 2025

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen