Ricky Gervais

Armageddon

Humor/SamtalHumor/Samtal
Ricky Gervais

RICKY GERVAIS HYLLADE TURNÉ ARMAGEDDON TILL SVERIGE I HÖST

Den prisbelönta komikern, skådespelaren, författaren och regissören Ricky Gervais adderar ytterligare datum till världsturnén Armageddon! Gervais har redan besökt några av de största arenorna i Europa under turnén och kommer fortsätta ta med sin helt nya stand up-show till publik över hela världen i år och nästa år. Den 9 november har turen kommit till Sverige när Ricky Gervais kommer till Avicii Arena i Stockholm!

Biljetter släpps på fredag 31 mars klockan 10:00

Ricky Gervais har besökt några av de största arenorna i Europa med sin världsturné Armageddon, och adderar nu ytterligare shower 2023 i Wien, Dublin, Barcelona, Köpenhamn, Oslo, Lissabon, Stockholm, Berlin och München. I sommar framträder Gervais på två utsålda shower i NY:s Radio City Music Hall och en kväll på LA:s Hollywood Bowl som kommer att bli en av hans största stand up-shower hittills. Även ytterligare datum i USA och Kanada adderas till turnén.

“When I was invited to play the iconic Hollywood Bowl, I said “What if it rains?” This pretty much sums up how British people think,” säger Gervais.

Gervais turné SuperNature från 2021 blev en stor succé och en av årets mest sedda komedispecialer på Netflix när den sändes i maj 2022. Även aktuella Armageddon kommer att streamas på Netflix nästa år.

Torsdag den 9 november välkomnar vi Ricky Gervais till Avicii Arena i Stockholm!

Datum & tider

  • Torsdag
    9 november 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen