Porcupine Tree

Porcupine Tree

Det brittiska progrockbandet Porcupine Tree är tillbaka och kör en efterlängtad konsert på Avicii Arena den 27 oktober, 2022. Biljetter släpps den 5 november kl 11.00.

Kuriosa om Porcupine Tree

Nya ”CLOSURE/CONTINUATION” är bandets första album på tolv år. Den efterlängtade skivan släpps i juni 2022 - därefter kommer de till Stockholm för en stor konsert på Avicii Arena.

Porcupine Tree föddes som en idé hos gitarristen/sångaren Steven Wilson redan 1987. Där fick han utlopp för alla de musikaliska experiment som inte rymdes inom hans dåvarande synthprojekt. Under början av 90-talet utvecklades projektet till ett band och resten är ett centralt kapitel i den progressiva rockens historia.

Med visuellt storslagna konserter och helgjutna album som ”Stupid Dream” och ”Fear of a Blank Planet” har Porcupine Tree varit med och fört hela genren framåt. Nu får vi äntligen ta del av fortsättningen, då vi 27 oktober hälsar Steven Wilson, Richard Barbieri och Gavin Harrison välkomna till Stockholm och Avicii Arena.

SJ_700x100_festival.jpg

Datum & tider

  • Torsdag
    27 oktober 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Kom in med Stockholm Live-appen

Plötsligt blev det lite smidigare att uppleva LIVE. Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om dina evenemang. På ett och samma ställe.

Kom igång
Kom in med Stockholm Live-appen