Lewis Capaldi

Broken By Desire To Be Heavenly Sent

Lewis Capaldi

LEWIS CAPALDI SLÄPPER NYTT ALBUM OCH KOMMER TILL SVERIGE OCH AVICII ARENA!

Efter succén på Lollapalooza i Stockholm i somras är vi glada att meddela att Lewis Capaldi återvänder till Sverige nästa år! Förra månaden släpptes den efterlängtade singeln “Forget Me” som gick direkt in på topplistorna. I maj 2023 ger han ut sitt kommande album “Broken By Desire To Be Heavenly Sent” och i samband med det åker han ut på turné. Den 5 mars kommer han äntligen till Avicii Arena i Stockholm!

 

Kuriosa

Singeln “Forget Me” annonserades på en livestream på TikTok under den avslutande kvällen av Capaldis två utsålda konserter på Londons O2 Arena. Låten, nu silvercertifierad och närmar sig 100 miljoner(!) streams globalt, gjorde honom till den tredje artisten i år som fick en topplistad singel under sin första vecka, tillsammans med Harry Styles “As It Was” och Daves “Starlight”.

Albumet “Broken By Desire To Be Heavenly Sent” blir uppföljaren till hans debut “Divinely Uninspired to Hellish Extent” som blev det mest sålda albumet i UK under 2019 och 2020. Idén med det andra albumet är enkel men solklar: att gå in och göra exakt samma sak som med första albumet. Inga klockor, visselpipor eller stjärnklara sångare, inga förödande dyra vistelser i avlägsna studior. Som det var på det första albumet, rakt på sak, ärlighet med full kraft.

“I don’t want to create a new sound for myself, or reinvent myself” säger Lewis och fortsätter “The songs I want to write are emotional songs, about love or loss.”

Det råder inga tvivel om att debutalbumet “Divinely Uninspired To A Hellish Extent” var en succé. Albumet har sålt över 10 miljoner exemplar världen över och gjort Capaldi från sovrumsmusiker till superstjärna. Få har sett ett debutsläpp likt hans, som blev det mest sålda brittiska albumet 2019 och 2020.

Vi ser fram emot att få höra kommande albumet och återigen välkomna Lewis Capaldi till Sverige – 5 mars 2023 på Avicii Arena!

Datum & tider

  • Söndag
    5 mars 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Låt Bolt skjutsa dig till arenan 

För smidiga och prisvärda resor till och från evenemanget. Välj din destination och bli upphämtad på bara några minuter. Njut av åkturen! 

Testa nu
Låt Bolt skjutsa dig till arenan