Crossroads

Symphonic Rock In Concert

Crossroads

Den 29 oktober 2022 ser vi Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis i den unika föreställningen Crossroads - Symphonic rock in concert på Avicii Arena.

Nytt datum 
Föreställningen som till en början planerades till den 23 oktober 2021, flyttas fram till lördagen den 29 oktober 2022. Redan köpta biljetter gäller för det nya datumet. Kontakta AXS för eventuella biljettfrågor!

Kuriosa

Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning. På turnén framförs låtar av bland andra Metallica, Queen och The Rolling Stones med komp av Stockholm Concert Orchestra. Korsbefruktning med klass. Så kan man beskriva CROSSROADS, en storstilad föreställning där klassiska rockhits som tolkas av en symfoniorkester! Kom och upplev de mest älskade rocklåtarna i en helt ny kostym i Avicii Arena! 

Datum & tider

  • Lördag
    29 oktober 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans