Avicii Arena Together For A Better Day

En unik konsert för ungas psykiska hälsa

 Avicii Arena Together For A Better Day

Nu samlas vi tillsammans med artisteliten för en unik konsertupplevelse med exklusiva artistmöten och uppträdanden för att uppmärksamma ungas psykiska hälsa. Köp biljett!

Mer om Avicii Arena Together For A Better Day

När Ericsson Globe bytte namn till Avicii Arena var det inte enbart en hyllning till en av vår tids största svenska artister, utan arenan skulle också bli en symbol och mötesplats för initiativ inriktat på ungdomars psykiska hälsa och framtid. Konsertkvällen är just ett sådant initiativ.

Håkan HellströmKungliga FilharmonikernaGalantisMiriam BryantGina DirawiAmasonAnnika NorlinA36CherrieJireelJelassiMona Masrour och Ricky Rich ställer alla upp för att hjälpa till att öppna ögonen för problemen som finns men också för att bryta stigmat. Även 14-åriga stjärnskottet Ella Tiritiello, som gjorde världssuccé med sin tolkning av Avicii-låten ”For A Better Day” vid invigningen av Avicii Arena, är med och uppträder, likaså hemliga gäster.

Flera av kvällens framträdanden kommer att vara helt exklusiva och bjuda på oväntade möten mellan etablerade artister och unga talanger. Precis som vid hyllningskonserten till Avicii 2019 är Stefan Olsson kapellmästare.

Datum & tider

  • Onsdag
    1 december 2021

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Kom in med Stockholm Live-appen

Plötsligt blev det lite smidigare att uppleva LIVE. Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om dina evenemang. På ett och samma ställe.

Kom igång
Kom in med Stockholm Live-appen