Thomas Stenström

Thomas Stenström

Thomas Stenström förser Sverige med låtar att förälska sig i, sätter konsertlokaler i gung och lämnar ingen oberörd. Nu står det klart att han intar Avicii Arena den 1 april 2022 för att bjuda på en kväll med extra allt. Biljetter släpps den 25 oktober kl 10.00.

Kuriosa om Thomas Stenström

Thomas Stenström har trots pandemin haft ett minst sagt händelserikt år. Han har skrivit mer musik än någonsin och nått svenska folkets hjärtan med singlarna ”Det är nog aldrig för sent för oss två”, ”Nätterna” och ”Hej Hallå”. Nu är han aktuell med albumet ”Spring baby spring” – ett album där instrumenten, texterna och melodierna får ta sin tydliga plats, i ett sound där Thomas hittat hem. Under hösten får vi även se honom som en av deltagarna i TV4’s Så Mycket Bättre. 

Livemusiken har alltid varit drivkraften och kärnan för Thomas och han jobbar hårt med planering och prepp inför den kommande arenaspelningen i Stockholm. 

- Jag är helt nockad över detta. Tänk att jag, som vid 16-årsålder trodde jag skulle riva betongväggar eller köra lastbil vid 33, nu ska få spela i Avicii Arena. Det är så jävla fint, häftigt och helt sinnessjukt. Spelningen i Avicii Arena är en milstolpe och början på något nytt, menar Thomas. 

Tillsammans med bandet kommer han bjuda på en lång konsert – där ingenting hålls tillbaka.  


- Jag kommer ta i så mycket så att jag går av. Det blir extra allt rakt igenom, säger han och avslutar: Jag är väldigt tacksam för alla som lyssnat och hängt med så länge. Det här är inte min förtjänst – det är er. Vi har gjort det ihop och det ska vi fira, tillsammans!  

SJ_700x100_festival.jpg

Datum & tider

  • Fredag
    1 april 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Kom in med Stockholm Live-appen

Plötsligt blev det lite smidigare att uppleva LIVE. Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om dina evenemang. På ett och samma ställe.

Kom igång
Kom in med Stockholm Live-appen