Seven Worlds One Planet (BBC)

Seven Worlds One Planet (BBC)

På grund av det fortfarande osäkra Coronaläget har turnén Seven Worlds One Planet på nytt tvingats skjutas upp. Nytt datum för konserten: 6 mars 2022

Behåll din biljett till konserten i Avicii Arena! Den är automatiskt giltig till konserten 6 mars 2022 och du behöver inte göra något för att byta ut den.

Om du har förhinder och inte kan gå på det nya datumet ska du kontakta den officiella biljettleverantören AXS innan 16 januari 2021. Din biljett kommer då att återlösas och pengarna kommer att återbetalas till det konto som användes vid köpet.

Notera att det endast är biljettpriset som kan återlösas. Den serviceavgift som togs ut i samband med köpet återbetalas inte. Om du har några frågor gällande din återbetalning, kontakta den officiella biljettleverantören AXS.

Seven Worlds One Planet (BBC)

Seven Worlds One Planet - Live in Concert bygger på de mest häpnadsväckande scenerna från BBCs helt nya naturhistoriska dokumentärserie. Till dessa framförs Hans Zimmers och Jacob Sheas storslagna soundtrack live av Prags filharmoniska orkester.

Efter succéshowerna Planet Earth II – Live in Concert och Blue Planet II – Live in Concert får vi nu uppleva naturen genom historien i den nya dokumentärserien Seven Worlds, One Planet.  Föreställningen kommer att ta konsertbesökarna på en episk resa i tiden till då otroliga krafter slet isär jordskorpan och skapade de sju kontinenterna - var och en med sitt eget distinkta klimat, topografi och unika fauna och flora. Precis som de tidigare BBC-produktionerna innehåller showen fantastiska scener som förflyttar oss över kontinenter och ger oss en unik inblick i de mirakel som hela tiden sker runt omkring oss.

Showen bjuder på en upptäcktsresa till alla världens kontinenter, som alla bär på sin egen historia. Från de färgglada paradisen i Sydamerika till de oändliga vidderna i Asien, från isvärldarna i Antarktis till Afrikas värme, från Nordamerika via Australien till Europa. Vi kommer bjudas på spektakulära landskap, en fascinerande djurvärld och oväntade berättelser. Allt ackompanjerat live av Prags filharmoniska orkester.

SJ_700x100_festival.jpg

Datum & tider

  • Söndag
    6 mars 2022

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Kom in med Stockholm Live-appen

Plötsligt blev det lite smidigare att uppleva LIVE. Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om dina evenemang. På ett och samma ställe.

Kom igång
Kom in med Stockholm Live-appen