Michael Bublé

Higher Tour

Musik/show
Michael Bublé

Michael Bublé till Avicii Arena den 10 mars 2023!

Den prisbelönta artisten Michael Bublé har flera Grammys och Junos i bagaget. Han ligger bakom hyllade låtar som “Lost och “Haven’t Met You Yet” och hans covers på bland annat “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas”, “Feeling Good” och “To Love Somebody” har gjort honom till en av nutidens mest älskade artister. I år släpptes hans elfte studioalbum “Higher” och den 10 mars 2023 kommer han till Sverige för en efterlängtad konsert på Avicii Arena i Stockholm!

Kuriosa

Bublé var en man på ett uppdrag när han för nästan två decennier sedan skrev på sitt skrivkontrakt med Reprise Records. Han gav ett löfte till sig själv att inte bara hålla lågorna från de stora amerikanska klassikerna vid liv, utan att bidra med sin unika stil, sångkraft och sin kärlek till dessa tidlösa låtar. Utöver det skulle han även skriva flera pophits som senare kom att bli klassiker för sig själva.

Det mest avgörande för honom var däremot att föra samman all denna musik på sina konserter och ta med publiken på en alldeles unik och oförglömlig resa. Varje kväll sjöng han för fullt, fick dem att skratta, gråta, dansa och trollband folkmassor på slutsålda arenor världen över. Han ville att hans shower skulle vara legendariska.

Det råder ingen tvekan om att Bublé har lyckats på alla fronter, även bortom sina egna vildaste fantasier. Många är eniga om att multiplatinasångaren, låtskrivaren och producenten officiellt är ett globalt fenomen och han visar inga tecken på att sakta ner.

Missa inte Michael Bublé på Avicii Arena den 10 mars 2023!

Datum & tider

  • Fredag
    10 mars 2023

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans