Johanna Nordström

Ring Polisen

Johanna Nordström

Humorpersonligheten Johanna Nordström kommer med hennes humorshow Ring Polisen för inte mindre än två föreställningar i Avicii Arena!

Nya datum
Föreställningarna har flyttats fram till den 27-28 maj 2022. 

Fredagen den 28 januari har flyttats till lördagen den 28 maj kl 21.00
Lördagen den 29 januari har flyttats till fredagen den 27 maj kl 21.00

Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet med samma platser. Om du inte kan gå på det nya datumet, kan du återlösa din biljett (exkl. serviceavgift) genom att kontakta AXS HjälpcenterSista dagen för återköp är den 27 januari.

Kuriosa 

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. 2018 sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up. De senaste åren har Johanna synts regelbundet i TV med program som Parlamentet, Snälla Kriminella, Bäst i Test och Masked Singer Sverige. Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon nu en av Sverigest mest populära poddar “Ursäkta”.

“Ring Polisen”  är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna´s fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt. 

Datum & tider

  • Fredag
    27 maj 2022

    • 21:00

  • Lördag
    28 maj 2022

    • 21:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans