Isaac and The Soul Company

Soul! Dance! Party!

Isaac and The Soul Company

Kokande stämning och oemotståndligt sväng utlovas när Isaac and The Soul Company kommer till Avicii Arena den 3 juni 2023.

Hälsning från Isaac and The Soul company

Kära fans och biljettköpare,

Med de ekonomiska spår vår verksamhet har fått till följd av pandemin så kommer vi tyvärr att behöva ställa in vår konsert den 4 juni på Avicii Arena. Det är helt enkelt inte möjligt för oss att med så kort varsel hinna få ”ihop det” nu när restriktionerna har hävts.

Nytt datum blir den 3 juni 2023, och då kommer vi tillbaka starkare än någonsin! Hoppas och önskar att ni håller i biljetterna - de gäller till det nya datumet. Vi ser fram emot en kokande glob med er i juni nästa år.

Vill ni göra återköp, kontakta AXS.

Tackar er ödmjukast för ert stöd och kärlek!

/ Isaac and The Soul Company


Kuriosa

Efter utsålda konserter på Nalen, Vasateatern och Cirkus är det nu dags för något ännu större, roligare och galnare. Att låta så många som möjligt uppleva Isaac and The Soul Company, samtidigt. På Soul! Dance! Party! skapar vi stämningen som får Avicii Arena i rullning. Inte ens dörrvakterna lär kunna stå stilla. Kom så får du se!

Datum & tider

  • Lördag
    3 juni 2023

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans