Hans Zimmer Live - flyttas fram

Europe Tour 2022

Hans Zimmer Live - flyttas fram

På grund av nuvarande pandemiläge och rådande restriktioner kommer konserten med Hans Zimmer den 20 februari att skjutas upp. Nytt datum kommer att presenteras inom kort. Behåll din biljett! Den är automatiskt giltig till det nya datumet, då vi äntligen får chansen att njuta av såväl gamla som nya Hans Zimmer-favoriter.

För eventuella biljettfrågor, kontakta biljettåterförsäljaren AXS.
För övriga frågor om konserten, kontakta arrangören FKP Scorpio via info@fkpscorpio.se.

Kuriosa om Hans Zimmer

I den helt nya showen kommer Hans Zimmer tillsammans med band, orkester och kör att framföra det allra bästa, vackraste och mäktigaste från fansens favoritfilmer. Dessutom kommer Zimmer att framföra stycken som inte ofta spelas live.

Hans Zimmer har skapat några av de mest kända och mest inflytelserika filmmusikkompositionerna i vår tid. Kompositören - som fick sin 11:e Oscarsnominering 2018 för musiken till Christopher Nolans succé ”Dunkirk” - har satt standarden för hur filmer låter idag. 

Några av Zimmers mest älskade verk är ”Gladiator”, ”Den tunna röda linjen”, ”Rain Man”, ”Dark Knight”-triologin, ”Inception”, ”Thelma & Louise”, ”Black Hawk Down” och ”Den Siste Samurajen”. Många av dessa kommer det att bjudas på under konserten, ihop med delar av hans katalog som sällan framförs live.

SJ_700x100_festival.jpg

Datum & tider

  • Söndag
    20 februari 2022

    • 18:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Kom in med Stockholm Live-appen

Plötsligt blev det lite smidigare att uppleva LIVE. Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om dina evenemang. På ett och samma ställe.

Kom igång
Kom in med Stockholm Live-appen