Disney 100

The Concert

Musik/ShowMusik/Show
Disney 100

Disney firar 100 år med den nya konsertföreställningen Disney100: The Concert. Gör dig redo för en magisk kväll med det mesta av det bästa från Disneys låtskatt, dessutom bjuds det även på utvalda klassiker från Pixar, Star Wars och Marvel.

Värd: Nassim Al Fakir
Gästartister: John Lundvik, Annika Herlitz + Malena Tuvung

Nassim Al Fakir och Annika Herlitz känner vi båda från de svenska rösterna i ”Frost” och John Lundvik gjorde en strålande insats som Simba i nyversionen av ”Lejonkungen”. Nu dyker de upp som gäster i Disney100: The Concert – Nassim som kvällens värd och Annika som solist. Även den hyllade sångerskan Malena Tuvung kommer att framträda.

Föreställningen varvar svenska och engelska. Legendariska filmscener kommer att visas på en enorm skärm samtidigt som den fantastiska musiken framförs av en stor orkester, sångare, dansare och kvällens inbjudna stjärnsolister. Det blir en fantastisk helhetsupplevelse.

Konsertserien Disney in Concert har förtrollat fans runtom i världen sedan 2016. Den nya specialversionen av konserten presenteras som en del av Disney’s 100-årsjubileum, och kommer att bjuda på en oöverträfflig fest för att fira 100 år av äventyr, 100 år av känslor och 100 år av Disneys musikaliska magi.

Upplev evenemanget med guldkant

LOGER - upplev föreställningen i en egen exklusiv Loge för 16 personer! 
Välkomna in via Premiumentrén där våra värdar tar emot er och hjälper er till er egna Loge. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Föreställningen ser ni sen direkt från sittplatserna i Logen. Logen är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter konserten. Köp nu 

AMERICAN EXPRESS LOUNGE - upplev föreställningen i en loungesoffa eller barstolsenhet! 
Välkomna in via Premiumentrén där våra värdar tar emot er och hjälper er till loungen. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Föreställningen ses sen från er loungesoffa eller barstolsenhet. American Express Lounge är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter konserten. Köp nu

Datum & tider

  • Torsdag
    19 oktober 2023

    • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen