Darin

Arena Tour

Musik/showMusik/show
Darin

Äntligen får vi se en av landets största och mest älskade stjärnor live igen. Darin åker ut på en stor arenaturné med ett efterlängtat stopp på Avicii Arena den 27 oktober.

Kuriosa

Hösten 2022 har Darin varit hyperaktuell – singeln ”Satisfaction”, Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre. Hösten 2023 blir knappast lugnare, då är det dags för Darin Arena Tour 2023. 2021 gjorde Darin en akustisk höstturné, som drog fulla hus överallt. 2023 blir anslaget helt annorlunda. Darin Arena Tour 2023 blir en energisk, elektronisk och sprakande uppvisning. 

Upplev evenemanget med guldkant

LOGER - Upplev konserten i en egen exklusiv Loge för 16 personer! 
Välkomna in via Premiumentrén där våra värdar tar emot er och hjälper er till er egna Loge. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Konserten ser ni sen direkt från sittplatserna i Logen. Logen är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter konserten. Köp nu 

AMERICAN EXPRESS LOUNGE - Upplev konserten i en loungesoffa eller barstolsenhet! 
Välkomna in via Premiumentrén där våra värdar tar emot er och hjälper er till loungen. Kvällen startar med en välkomstdrink och följs upp med en god tvårättersmiddag. Konserten ses sen från er loungesoffa eller barstolsenhet. American Express Lounge är tillgänglig för dig och ditt sällskap två timmar innan och en timme efter konserten. Köp nu

Datum & tider

  • Fredag
    27 oktober 2023

    • 18:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige