Bill Burr Live

Amerikansk stand-up

Humor/SamtalHumor/Samtal
Bill Burr Live

Amerikanska ståupparen Bill Burr kommer till Avicii Arena med sin knivskarpa och ofiltrerade humor. Se honom LIVE den 7 september!

Kuriosa

Emmy- och Grammy-nominerade Bill Burr är ansedd som en av sin generations främsta komiska röster. Han har gjort succé både på TV, på film och på scenen och hans Monday Morning Podcast är en av de mest nedladdade komedi-poddarna. 2017 kvalade Burr in på plats nummer 17 på Rolling Stone Magazines topplista ”50 Best Stand-Up Comics of All Time”.

Bill Burr uppträdde som ståuppkomiker första gången i början av 90-talet när han bara var drygt tjugo år gammal. På high school hade han drömt om att läsa juridik men betygen räckte inte till, vilket hans stora fanskara är glada för idag. Burr har gjort sig känd som en mycket frispråkig komiker som inte drar sig för att skämta om varken kontroversiella eller känsliga ämnen. Själv säger han ”Jag vill bara få er att skratta. Det är allt jag försöker göra”.

Upplev evenemanget med guldkant

PREMIUM UPGRADE - uppgradera din redan köpta biljett och få access till Premium Lounge
Genom att uppgradera biljetten höjer ni upplevelsen redan när ni kommer till arenan genom fast track in via premiumentrén. Ni inleder och avslutar kvällen i vår schysta premiumyta med välkomstdrink och drinkbiljett (öl/vin/alkoholfritt). Föreställningen ses från era ordinarie platser. Ni har tillgång till loungen två timmar innan och en timma efter evenemanget. Köp nu

Datum & tider

 • Torsdag
  7 september 2023

  • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

 • Ordinarie

  465-765 SEK

  + serviceavgiftKöp biljetter
 • Premium Experience

  Premium Upgrade

  Uppgradera din redan köpta biljett och få access till Premium LoungeKöp biljetter
 • Premium Experience

  Loger

  SLUTSÅLT
 • Premium Experience

  American Express Lounge

  SLUTSÅLT

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans

Res till evenemanget från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res till evenemanget från hela Sverige

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen