Arctic Monkeys

European Tour 2023

Musik/showMusik/show
Arctic Monkeys

ARCTIC MONKEYS TILL AVICII ARENA 29 APRIL!

Alltsedan Arctic Monkeys äntrade scenen har de abonnerat på titeln som Englands största och mest inflytelserika band. Skivan ’Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not’ (2006) är inte bara den snabbast säljande debuten i Englands historia utan också allmänt betraktad som ett av de allra bästa debutalbumen någonsin. Sedan dess har kvartetten från Sheffield fortsatt att förfina sin nervigt, litterära indierock och aldrig slutat överraska. Under hösten har Arctic Monkeys släppt två fullständigt makalösa singlar det kommande albumet ’Cars’ som släpps den 21 oktober. ”Sci-fi is off the table. We are back to earth” har sångaren Alex Turner lovat fansen, och att döma av den 60-tals färgade produktionen och drabbande texterna har vi ännu ett mästerverk att vänta.

Den 29 april kommer legenderna i Arctic Monkeys till Avicii Arena för sin första stora arenaspelning i Sverige någonsin och precis allt tyder på att det kommer bli en kväll för historieböckerna.

Datum & tider

  • Lördag
    29 april 2023

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi är fans av fans

Sveriges fan-tätaste köpcentrum! Vad är du ett fan av? Mode? Bakning? Sushiluncher? I Globen Shopping hittar du det mesta du behöver för att odla och fördjupa dina intressen. 

Kolla utbudet
Vi är fans av fans