Ursäkta Live

En färgsprakande show

Ursäkta Live

Ursäkta Live, en färgsprakande show med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, kommer den 8-10 september inta Avicii Arena för urpremiär på deras höstturné!

Varken Johanna eller Edvin behöver någon närmare presentation. Med podcasten ”Ursäkta” har duon placerat sig i toppen som en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna. Och nu är det dags för dessa showkvinnor, som båda älskar att stå på scenen, att kliva fram i rampljuset med blixtar & dunder. Varför spara på krutet och göra entré på en klubb eller i ett konserthus, när arenor som Avicii, Scandinavium och Malmö Arena finns?!

Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd, hälsar Johanna & Edvin.

Ursäkta Live är en hyllning till 2000-talets superstars där publiken får åka med på en fartfylld resa, navigerad av Sveriges svar på Jennifer Lopez & Beyoncé.

Publiken kommer att bli blown away av vår show och definitivt häpna över våra talanger, avslutar Johanna & Edvin.

Superstars: Johanna Nordström & Edvin Törnblom
Regi: Fredrik ”Benke” Rydman
Manus: Pål Ströbaek
Föreställningen kommer att filmas.

Premium-paket:
Pris: 1995 kr
Åldersgräns 18 år

Nu har du chansen att börja kvällen med en sprakande show och avsluta den på efterfest – tillsammans med Johanna och Edvin!

I den här exklusiva premiumbiljetten ingår även gästlista till den officiella efterfesten (på hemlig location) ink garderob. Detaljer skickas ut närmre inpå – så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!

Kuriosa

Kort om Johanna Nordström

År 2021 blev hon utsedd till Årets kvinnliga komiker på “Barncancergalan – Det svenska humorpriset”.
Johanna figurerar flitigt i olika humorproduktioner som till exempel “Parlamentet”, “Hallberg”, “Skitsamma” och prisade “Trevlig helg”.

Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon en av Sveriges genom tiderna mest lyssnade podcast “Ursäkta” som har över 200 000 unika lyssnare per vecka. I vår är hon även aktuell i humorserien ”Trevlig Helg” på SVT. Johannas första soloturné “Ring polisen” sålde slut över 50 städer och avslutades på två utsålda Avicii arena i maj 2022.

Kort om Edvin Törnblom

Edvin har bred erfarenhet av arbete inom media och han har genom åren frekvent både setts och hörts i flera olika tv- och radioformat. På Edvins CV hittar vi bland annat att han har radiopratat i PP3 i P3 där han ledde det hyllade segmentet ”Veckans gay-ikon”. Edvin har också programlett flera ungdomsprogram så som ”MVH SVT” och ”Edvins skådisdrömmar” på SVT.

Det är inte bara genom rutan eller radio som Edvin levererar högklassig underhållning. Mest känd för den stora massan är Edvin genom sina sociala medier och sin podcast ”Ursäkta” som han driver tillsammans med Johanna Nordström. 2022 släppte han boken “Bögen är lös” tillsammans med bokförlaget Forum och dessutom aktuell i en av huvudrollerna i humorserien ”Likea” på CMore.

Dates & times

 • Thursday
  September 8, 2022

  • 9:00 PM

 • Friday
  September 9, 2022

  • 9:00 PM

 • Saturday
  September 10, 2022

  • 9:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

Travel here from all over Sweden

Taking the train is not only convenient, it is also a climate-smart alternative. Buy your ticket at sj.se or in SJs app.

Buy tickets
Travel here from all over Sweden

We are fans of fans

The shopping mall for fans. What are you a fan of? Fashion? Baking? Sushi lunches? At Globen Shopping, you'll find everything to grow and  deepen your interests. 

Read more
We are fans of fans