Sabaton

The Tour To End All Tours

Sabaton

Det svenska heavy metal-bandet och hårdrocksveteranerna Sabaton har siktet inställt på Avicii Arena för en efterlängtad konsert!

Konserten flyttas till 2023

Pga restriktioner i Sverige och resten av Europa så tvingades Sabatons Europa-turné, inkl spelningen på Avicii Arena, att flyttas fram. Nytt datum för spelningen på Avicii Arena är 28 april 2023. Samma biljett gäller till det nya datumet, och du behåller samma plats!

Information om vilket/vilka förband som kommer öppna för Sabaton kommer publiceras senare.

Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift) genom att ta kontakt med AXS. Sista dag för återköp är 9 april 2022.

Kuriosa 

Året som gått har varit utmanande för vartenda band över hela världen. Osäkerhet, och en rädsla för att kanske aldrig kunna återvända till ett ”normalt” turnéliv igen har präglat hela 2021.

Men SABATON valde att ta den bildliga tjuren vid hornen. En arenaturné och en svensk klubbturné har svetsats samman till en enda stor metal-smältdeg och nu kan vi gladeligen presentera SABATONS turné The Tour To End All Tours – som gör ett stopp i Stockholm och Avicii Arena.

”Vi har väntat alldeles för länge på det här – och vi är mer taggade än någonsin”, säger Pär Sundström, basist och medgrundare av SABATON.

Dates & times

  • Friday
    April 28, 2023

    • 7:30 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

Travel here from all over Sweden

Taking the train is not only convenient, it is also a climate-smart alternative. Buy your ticket at sj.se or in SJs app.

Buy tickets
Travel here from all over Sweden

We are fans of fans

The shopping mall for fans. What are you a fan of? Fashion? Baking? Sushi lunches? At Globen Shopping, you'll find everything to grow and  deepen your interests. 

Read more
We are fans of fans