Sabaton

The Tour To End All Tours

Sabaton

Det svenska heavy metal-bandet och hårdrocksveteranerna Sabaton har siktet inställt på Avcii Arena lördagen den 5 mars, 2022. Köp biljett!

Support: The HU och Lordi

Kuriosa om Sabaton

Året som gått har varit utmanande för vartenda band över hela världen. Osäkerhet, och en rädsla för att kanske aldrig kunna återvända till ett ”normalt” turnéliv igen har präglat hela 2021.

Men SABATON valde att ta den bildliga tjuren vid hornen. En arenaturné och en svensk klubbturné har svetsats samman till en enda stor metal-smältdeg och nu kan vi gladeligen presentera SABATONS turné The Tour To End All Tours – som den 5 mars gör ett stopp i Stockholm och Avicii Arena. Med sig tar de de mongoliska The HU och finska heavy metal-veteranerna Lordi.

”Vi har väntat alldeles för länge på det här – och vi är mer taggade än någonsin”, säger Pär Sundström, basist och medgrundare av SABATON.

”Det känns fantastiskt att få inta denna klassiska arena tillsammans med The HU och Lordi. Och när vi gör det, så är det med en ny show och ett nytt kapitel i Sabatons historia.”

Köp dina biljetter innan fredag 9 juli kl 17:00 och få en speciell gåva: Gratis tillgång till bandets livestreamade headlinespelning på Exitfest samma dag (9 juli) kl 21:00. Det blir bandets första gig på 1,5 år – missa inte det!

SJ_700x100_festival.jpg

Dates & times

  • Saturday
    March 5, 2022

    • 7:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

  • Ordinarie Biljetter

    395-595 SEK

    Serviceavgift tillkommerBuy tickets

The Stockholm Live app – your ticket into the arena

The app you need for a smooth event experience! Collect and manage your digital tickets, get the latest within your LIVE and important information about your events. All in one place.

Download
The Stockholm Live app – your ticket into the arena