Johanna Nordström

Ring Polisen

Johanna Nordström

När biljetterna till turnéavslutningen för RING POLISEN den 29 januari släpptes sålde de slut samma dag. Nu meddelar Johanna att det blir ytterligare ett datum på Avicii Arena – den 28 januari! Föreställningen kretsar kring Johannas fascination för polisyrket och kriminalserier. Biljetterna släpps den 19 november kl 10.00!

Kuriosa om Johanna Nordström

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. 2018 sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up. De senaste åren har Johanna synts regelbundet i TV med program som Parlamentet, Snälla Kriminella, Bäst i Test och Masked Singer Sverige. Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon nu en av Sverigest mest populära poddar “Ursäkta”.

“Ring Polisen”  är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna´s fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt. 

SJ_700x100_festival.jpg

Dates & times

 • Friday
  January 28, 2022

  • 9:00 PM

 • Saturday
  January 29, 2022

  • 9:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

 • Ordinarie Biljetter

  445-635 SEK

  Serviceavgift tillkommerBuy tickets

The Stockholm Live app – your ticket into the arena

The app you need for a smooth event experience! Collect and manage your digital tickets, get the latest within your LIVE and important information about your events. All in one place.

Download
The Stockholm Live app – your ticket into the arena