Isaac and The Soul Company

Soul! Dance! Party!

Isaac and The Soul Company

Konserten med Isaac and The Soul Company i Avicii Arena som planerades till den 9 april 2021 flyttas fram till den 4 juni 2022.

Meddelande från Isaac:

Kära fans och biljettköpare!
I mars så meddelade vi att vi blev tvungna att flytta vår konsert till den 9 april 2021. Med tanke på det rådande läget anser vi inte att det räcker. Ska man uppleva oss så ska det vara dansande och inte sittande. Vi har därför valt att skjuta fram konserten på Avicii Arena till den 4 juni 2022. Vi har full förståelse för om ni vill återköpa era biljetter men ännu en gång som entreprenör och frontman i bandet så önskar jag mer än något annat att ni håller i era biljetter och skriver in det nya datumet i er kalender. Vi lovar att ge er allt vi har den 4 juni 2022!
/Isaac


Håll i din biljett - den kommer att gälla det nya datumet
Vid biljettfrågor, kontakta biljettåterförsäljaren AXS.


Kuriosa om Isaac and The Soul Company

Efter utsålda konserter på Nalen, Vasateatern och Cirkus är det nu dags för något ännu större, roligare och galnare. Att låta så många som möjligt uppleva Isaac and The Soul Company, samtidigt. På Soul! Dance! Party! skapar vi stämningen som får Avicii Arena i rullning. Inte ens dörrvakterna lär kunna stå stilla. Kom så får du se!

SJ_700x100_festival.jpg

Dates & times

  • Saturday
    June 4, 2022

    • 8:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

  • Ordinarie Biljetter

    495-695 SEK

    Serviceavgift tillkommerBuy tickets

The Stockholm Live app – your ticket into the arena

The app you need for a smooth event experience! Collect and manage your digital tickets, get the latest within your LIVE and important information about your events. All in one place.

Download
The Stockholm Live app – your ticket into the arena