Idol 2021

Direktsänd final

Idol 2021

Fredagen den 10 december avgörs finalen av Idol 2021 i Avcii Arena. Biljetterna släpps den 1 oktober kl 09:00. Köp biljett!

Gästartister

Alan Walker & Benjamin Ingrosso
Det är snart tre år sedan som globala världsstjärnan Alan Walker släppte succéalbumet Different World som har streamat närmare 15 miljarder globalt och innehåller hits som Faded. Nu är det dags för den prisbelönte norska artisten och producenten att släppa sitt andra album World Of Walker. Albumets fokussingel  Man on the moon gästas av ingen mindre än svenska popundret Benjamin Ingrosso. Den 10 december kommer Alan Walker till Sverige för att framföra låten tillsammans med Benjamin Ingrosso på Idolfinalen live för första gången.

Molly Sandén
Med över 300 miljoner streams på Spotify, succé på Oscarsgalan, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser såsom Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken för årets live och Årets Pop på P3 Guld är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare. 

Kuriosa om Idolfinalen

Ett av Sveriges och TV4s populäraste program är tillbaka i rutan och likaså den stora finalen i Avicii Arena. Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång.

Följ med på storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse. Den 10 december 2021 är det åter dags att kröna Sveriges nästa stjärna i den direktsända Idolfinalen i Avicii Arena.

SJ_700x100_festival.jpg

För ett tryggt och säkert evenemang
Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du behöver visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 18 år. Personer under 18 år behöver inte visa vaccinationsbevis.

Dates & times

  • Friday
    December 10, 2021

    • 7:00 PM

Before the visit

Before the visit

Read more

Tickets

  • Ordinarie Biljetter

    195-595 SEK

    Serviceavgift tillkommerBuy tickets

The Stockholm Live app – your ticket into the arena

The app you need for a smooth event experience! Collect and manage your digital tickets, get the latest within your LIVE and important information about your events. All in one place.

Download
The Stockholm Live app – your ticket into the arena